Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون آموزشی ستاد نماز جمعه غرب تهران گفت: اگر به این تعبیر که ماه رجب ماه خداوند است توجه کنیم به خوبی دریافت می‌کنیم که خدا در این ماه عنایت ویژه‌ای به بندگان می‌کند چرا که اینگونه فرصت مناسبی را فراهم می‌آورد تا به وسیله آن هر آنچه را که خیر و صلاح افراد در آن قرار دارد را برایشان رقم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین حمید قربانپور معاون آموزشی ستاد نماز جمعه غرب تهران در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان ضمن تبریک روز ۱۳ رجب به عنوان روز ولادت حضرت علی (ع) گفت: بر اساس آنچه در منابع تاریخی به آن اشاره شده، رجب ماه خدا است، شعبان ماه خاتم انبیا (ص) و ماه رمضان ماه بندگان خوب خدا به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: اگر به این تعبیر که ماه رجب ماه خداوند است توجه کنیم به خوبی دریافت می‌کنیم که خدا در این ماه عنایت ویژه‌ای به بندگان می‌کند چرا که اینگونه فرصت مناسبی را فراهم می‌آورد تا به وسیله آن هر آنچه را که خیر و صلاح افراد در آن قرار دارد را برایشان رقم بزند.

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: بزرگترین عنایتی که خداوند در حق بندگان روا داشته است این است که انسانی بزرگ و ارزشمند همچون امیرالمومنین (ع) را برای هدایت ما فرستاده است.

وی در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: همچنین با توجه به این که روز‌های ۱۳ تا ۱۵ ماه رجب ایام‌البیض خوانده می‌شود، خداوند در روز ۱۳ رجب نوری را بر روی زمین قرار می‌دهد که ما آن نور را با جسم و جان و همچنین روح و روان خود پذیرا هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین حمید قربانپور توضیح داد: اعتکاف در زمان ما سه روز است در حالی که در زمان پیامبر اسلام (ص) ۱۰ روز بود که به طور معمول در دهه آخر ماه مبارک رمضان. اتفاق می‌افتاد.

وی یادآور شد: افرادی که در اعتکاف حاضر می‌شوند، در این سه روز با خداوند خود راز و نیاز می‌کنند و همچنین این مدت فرصت مناسبی را برای بندگانی که علاقمند هستند به قرب الهی دست پیدا کنند، فراهم می‌آورد ضمن اینکه در این سه روز افراد نباید از خانه خدا خارج شوند مگر در شرایط ضروری.

این کارشناس مذهبی همچنین گفت: بازگشت از داخل مسجد به بیرون از آن، در زمان اعتکاف تنها در شرایطی اتفاق می‌افتد که موضوع بسیار مهمی در میان باشد که در این صورت فرد باید بسیار زود به محل اعتکاف بازگردد.

وی تصریح کرد: همچنین نکته مهم در این روند این است که فرد باید در مساجد جامع معتکف شود البته اصل مراسم اعتکاف بر اساس آنچه که در کتاب‌های روایی آمده است در مسجد‌هایی مانند مسجد الحرام، مسجد النبی (ص) مسجد کوفه و مسجد بصره اتفاق می‌افتاد.

معاون آموزشی ستاد نماز جمعه غرب تهران اظهار کرد: وقتی که خانه خدا را به عنوان محل اعتکاف انتخاب می‌کنیم، باید در آن محل به راز و نیاز و عبادت با خداوند بپردازیم که این فعالیت باید با قصد نزدیکتر شدن به خدا صورت گیرد و لذا نباید فراموش کرد که این روز‌ها روز‌هایی است که ما باید با خدا خلوت کنیم و به هدف خدا از خلقت خویش پی ببریم.

وی خاطرنشان کرد: اندیشیدن و فکر کردن و همچنین اینکه بتوانیم تکالیف بر دوش خود را مورد اندیشه قرار بدهیم و در مورد فعالیت‌هایی که خوب نبوده، اما از ما سر زده، فکر کنیم از جمله. مهمترین هدف‌هایی است که در اعتکاف برای بندگان فراهم می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۸۶۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه اضطراب را درمان کنیم؟

سؤال پرسیدند که برای رفع اضطراب و استرس هایی که بدون منشأ خاصی به انسان وارد می‌شود و از طریق پزشکی هم حل نشده چه کار باید کرد؟

قرآن می‌فرماید: «الَّذِینَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ»، همین.

به قول حضرت امیرالمومنین (ع)، دنیا تجارت خانه‌ای بیش نیست.
تمام انسان این باشد هرچه که عقل و شرع برای او تعیین کرده‌اند، جدی بگیرد و در این صورت، مواردی که برای او مایه اضطراب و هم‌ّوغم ّ آینده باشد، از این موارد خیالش آسوده است.

مگر یکی از اسامی خدا، ارحم الراحمین نیست؟ رحمت دیگران اگر باشد محدود است و محدود نسبت به نامحدود هیچ است؛ خدا را فراموش نکنیم.
همه عواملی که باعث اضطراب می‌شوند، چیز محدودی هستند.

خداوند متعال فرموده است: بشر شعورت کجا رفته است؟ مگر می‌شود خدا کفایت کار بنده خودش را به عهده نگیرد.
«إِنْ یَنْصُرْکُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَکُمْ وَ إِنْ یَخْذُلْکُم فَمَنْ ذَا الَّذی یَنْصُرُکُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَ عَلَی اللهِ فَلْیَتَوَکَّلِ الْمُؤْمِنُونَ».

خیال و اضطراب به این خاطر است که انسان غفلت می‌کند و دچار وسوسه شیطان می شود.

اگر بخواهیم، باید استغفار در سحر را جزو برنامه زندگی خود قرار دهیم که این قلب باید موانعش رفع شود.
قلب را خدا ساخته برای اینکه خودش در آنجا استقرار پیدا کند.
«اَلْقَلْبُ حَرَمُ اَللَّهِ فَلاَ تُسْکِنْ حَرَمَ اَللَّهِ غَیْرَ اَللَّهِ».

زنگارهای حاصل از غفلت های گذشته، جز با "استغفار" و "صلوات بر پیغمبر اکرم (ص)" پاک نمی‌شوند؛ اگر پاک کنیم، خداوند متعال ساکن و مستقر میشود.
برای اینکه مشکلمان حل شود، باید اول نگاه کنیم که خودمان در ارتباط با خدا چه گیری داریم؟

دیگر خبرها

  • پاسخ رهبری به تصمیم شمخانی و خاتمی برای کاندیداتوری در انتخابات به روایت آیت الله هاشمی /فیدل کاسترو شروع به حرف زدن که می کند، دیگر متوقف نمی شود
  • لزوم توجه ویژه به توسعه زیرساخت‌های آموزشی در مناطق محروم کرج
  • دیپلماسی حج‌محور با رویکرد ابراهیمی به حج
  • مدیر کل هنرهای نمایشی منصوب شد
  • حمید نیلی مدیرکل جدید هنرهای نمایشی شد
  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • توجه ویژه رسانه‌های عربی به سفر «مهم» بارزانی به ایران
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • چگونه اضطراب را درمان کنیم؟